Freelance Payroll – Freelance Werken

Met freelance payroll heeft u geen omkijken naar uw administratie. U loopt geen risico’s als ziekte, non-betaling van uw opdrachtgevers en werkloosheid. Als u gebruikmaakt van freelance payrolling, bent u ook 100% verzekerd tegen ziekte en arbeidsongeschiktheid en heeft u geen omkijken naar betalingen van uw debiteuren. Ook is een registratie bij de Kamer van Koophandel of een VAR verklaring niet meer nodig.

 

De Payrollconstructie

Als u een opdracht aanneemt voor één van uw opdrachtgevers wordt het payrollbureau uw werkgever. De inhoud van de opdracht en het tarief kan u zelf afspreken. Zodra u aan het werk gaat neemt freelance payroll u de administratieve processen uit handen. Daaronder valt de correcte afdracht van sociale premies en loonbelasting, plus een vlekkeloze uitbetaling van uw netto salaris. Op elk moment kunt u besluiten om een contract aan te gaan met uw opdrachtgever, dóór te gaan met payroll of uw administratie op een andere manier in te richten.
 

Betrouwbare payroll

Er zijn natuurlijk meerdere payrollbedrijven die u graag een offerte doen. Maar hoe weet u zeker dat gebruikmaakt van het beste freelance payrolling bedrijf? Er zit namelijk wel veel kaf tussen het koren en helemaal zonder risico’s is het niet. Wat als het payrollbedrijf toch uw pemies niet betaalt? Dan bent u later alsnog aansprakelijk. Wij hebben de beste freelance payrollers  voor u geselecteerd en gescreend op betrouwbaarheid, soliditeit en service.

 

Bespaar op kosten, tijd en administratie!

Vraag nu vrijblijvend gratis 4 freelance payroll offertes aan en ontvang tevens direct de handleiding payrollconstructie.