Payroll kwaliteitscriteria

Om gebruik te maken van payrolling is het wel verstandig, dat je bij de keuze van een payrollbureau wel bepaalde kwaliteitscriteria in acht neemt. Hierna hebben wij de belangrijkste kwaliteitscriteria op een rij gezet:
 
Kwaliteitscriteria payrollHet voldoen aan de NEN-normering 4400-1:
Deze payrollbedrijven zijn door de Stichting van de arbeid beoordeeld op het doen van loonaangifte, omzetbelasting en afdracht, correctheid van loonbetalingen en aansprakelijkheidsrisico’s. De certificering kunt u controleren in dit register.
 
Kwaliteitscriteria payrollHet lidmaatschap van een een branche organisatie
De betere payrollbedrijven zijn aangesloten bij een brancheorganisatie van uitzendondernemingen het NBBU, de ABU of Vereniging Payroll Ondernemingen (VPO).
 
Kwaliteitscriteria payrollEen verklaring betalingsgedrag van de belastingdienst
De belastingdienst geeft op verzoek een verklaring betalingsgedrag af aan bedrijven die goed aan hun loon- en omzetbelasting voldoen.
 
Kwaliteitscriteria payrollGoede referenties en trackrecord
Vraag altijd referenties op en check deze goed. Ook is de leeftijd van de onderneming van belang bij uw keuze.
 

Transparantie payrolltarief

Last but not least is de transparantie in het payrolltarief een indicatie van de betrouwbaarheid en kwaliteit van het payrollbureau. Vraag daarom altijd meerdere offertes op zodat u het payrolltarief kunt vergelijken. Via deze site kunt u gratis en vrijblijvend 4 payrolloffertes aanvragen.