4 vrijblijvende offertes!

Payroll bedrijven snel en eenvoudig vergelijken

Bedrijf

Contactpersoon

E-mail

Telefoonnummer

Aantal medewerkers

Opmerkingen

GRATIS EN VRIJBLIJVEND: 4 PAYROLL OFFERTES!

"Ik kreeg binnen het uur 4 offertes van Payrollbureau-Vergelijken! Daardoor kon ik de juiste keuze maken."

Edwin Schrevers - Rijschooltest

Al meer dan 8.987 offertes aangevraagd via deze website.

  • Gratis 4 payrolloffertes aanvragen
  • Enkel hoogwaardige payrollbedrijven
  • Personeelszaken goed geregeld
  • Werkgeverschap 100% uitbesteden
  • Geen werkgeversrisico's meer
  • Meer flexibiliteit dankzij payroll

Hoe werkt de payrollconstructie?

De payrollconstructie lijkt op de constructie waarbij u een uitzendkracht in dienst neemt. De werknemer is bij het payrollbedrijf in dienst en voert het werk uit in opdracht van de werkgever. Het verschil met een uitzendbureau zit in het tarief, het feit dat een uitzendkracht voor meerdere werkgevers werkt en de contractvorm van de werknemer.
 

Het payrollbedrijf als werkgever

In principe komt het erop neer dat het payrollbureau uw werknemer in dienst heeft. Het contract wordt gesloten tussen werknemer en payrollbedrijf en het payrollbedrijf verzorgt vervolgens alle juridische, fiscale en administratieve taken.
 

De werkgever als opdrachtgever

U als uiteindelijk werkgever bent verlost van alle randzaken, maar behoudt de inhoudelijke aansturing van uw werknemers. U blijft opdrachtgever en leidinggevende werkinhoudelijk verantwoordelijk voor de aansturing van uw werknemers.
 

Financiële vergoeding

Voor het werkgeverschap vraagt het payrollbureau een vast bedrag per uur. Daarin worden alle zaken inbegrepen zoals sociale lasten, loonbelasting, ziekteverzuim en uiteraard de winstmarge voor het bedrijf.
 

Meer inzicht in de payrollconstructie?

Om meer te weten over de payrollconstructie hebben wij een handige gids ontwikkeld. Deze krijgt u gratis als u tegelijk 4 gratis payrolloffertes aanvraagt. Zo weet u direct wat het u zou kosten.