Onafhankelijk advies over payroll

Het team dat deze website beheert volgt het payrollnieuws op de voet. En ook de payrollbedrijven die payrolling aanbieden. Alhoewel steeds meer werkgevers de voordelen van payroll ontdekken, is de dienstverlening tamelijk nieuw. Via deze site kunt u alle benodigdeĀ  informatie vinden over payrolling en natuurlijk uw payrollofferte vergelijken.

Wat houdt de payrollconstructie in?

Met behulp van de payrollconstructie zijn werknemers niet rechtstreeks in dienst bij hun werkgever, maar bij een payrollbedrijf. Het payrollbedrijf neemt alle juridische, financiƫle en zaken over en belast een vast bedrag door aan de werkgever. Deze constructie bespaart de werkgever veel rompslomp en in een enkel geval ook meer flexibiliteit.

Hoe vergelijk je de payrolltarieven?

Payrollbureaus werken met een zogenaamde vaste omrekenfactor. Door deze omrekenfactor te vermenigvuldigen met het brutoloon, kan je het payrolltarief berekenen. In het payrolltarief zijn dan de sociale lasten en verzekeringen e.d. begrepen en natuurlijk de marge voor het payrollbedrijf.

Het ene payrollbedrijf is het andere niet

Werkgevers kijken natuurlijk alleen naar die ene factor, maar in de praktijk blijkt dat bij het ene bureau wel zaken zijn inbegrepen in de factor en bij het andere niet. En daarom is het enorm belangrijk payrolloffertes goed met elkaar te vergelijken want het kan u duizenden euro’s per jaar schelen.

Vergelijk via deze website gratis 4 payrolloffertes

Via deze website kunt u gratis 4 payrolloffertes ontvangen. U bent tot niets verplicht en ontvangt de payrolloffertes volledig vrijblijvend. U ontvangt de offertes direct in uw mailbox.