Payrollbureau inschakelen? Ontvang 4 payroll offertes!

Met Payroll het werkgeverschap uitbesteden

Door gebruik te maken van een payrollbureau besteedt u het juridische, fiscale en financiƫle werkgeverschap 100% uit. Het sluiten van arbeidsovereenkomsten, de verloning van uw werknemers, sociale en fiscale werkgeverslasten zijn voor rekening van het payrollbureau. U behoudt de aansturing maar hoeft zich voortaan niet meer druk te maken om alle randzaken daaromheen.

Transparante personeelskosten

Personeelskosten worden 100% transparant omdat u alleen voor daadwerkelijk gewerkte uren een all-in tarief krijgt berekend. Zo wordt volledig inzichtelijk wat uw medewerkers kosten en wat hun werkzaamheden dus uiteindelijk opbrengen.

Besparen op personeelskosten

Payrolling kan een enorme besparing opleveren. Voert u zelf de administratie dan heeft u kosten van de accountant, arbodienst, verzekering, het pensioenfonds, etc. Omdat een payrollbureau deze zaken centraal regelt, betaalt u per saldo veel minder. Daarnaast kan een payrollbureau uitbetalen volgens de payrolling CAO welke in vele gevallen voordeliger uitvalt.

Flexibele arbeidscontracten

Een proeftijd van een maand is meestal te kort is om te beoordelen of een nieuw aangenomen medewerker binnen de organisatie past. Door gebruik te maken van payrolling, kunt u gebruikmaken van verschillende flexibele contractvormen. In plaats van maximaal 3 tijdelijke contracten kunt u daarmee maar liefst 8 tijdelijke contracten aanbieden.

Hoe werkt de payrollconstructie?

Het payrollbedrijf gaat de arbeidsovereenkomsten aan met uw werknemers. En verzorgt vervolgens alle personeelszaken. U blijft uw medewerkers gewoon inhoudelijk aansturen zoals u gewend bent. Uw medewerkers krijgen een loonstrook en het loon uitbetaald via het payrollbureau. U ontvangt over alle gewerkte uren 1 overzichtelijk factuur waarin alle kosten zijn inbegrepen.

Direct en vrijblijvend 4 offertes opvragen

In Nederland zijn ongeveer 100 payrollbedrijven actief waarvan een gedeelte met dubieuze kwaliteit en een ander gedeelte met een te hoog payrolltarief. Wij hebben de beste payrollbedrijven voor u geselecteerd. Als u uw gegevens invult, ontvangt u direct vrijblijvend 4 payrolloffertes.