PAYROLL OFFERTES VERGELIJKEN

Wat houdt payrolling precies in?

Met payrolling besteedt u het werkgeverschap uit maar behoudt u de werkinhoudelijke aansturing. Dat betekent dat payroll u de loonadministratie uithanden neemt, de uitbetaling verzorgt, contracten sluit met werknemers en aanmeldingen verzorgt bij UWV en belastingdienst. U heeft geen omkijken meer naar de juridische, fiscale, financiƫle, administratieve en arbotechnische aspecten en betaalt het payroll bedrijf alleen per daadwerkelijk gewerkt uur.

Voor wie is payroll geschikt?

Payroll is ontstaan in de Horeca omdat daar veel wordt gewerkt met wisselend personeel. Bovendien mag er met payroll 8 keer een tijdelijk contract worden aangeboden gedurende een periode van 3 jaar. Op dit moment maakt payroll ook een snelle opmars binnen alle branches. Behalve flexibiliteit, speelt het gemak en zekerheid een belangrijke rol. De payroll CAO is vaak voordeliger dan de eigen CAO, dus kan men per medewerker vaak vele honderden euro’s besparen. Payroll is geschikt voor nieuwe werknemers en werknemers die al onder contract bij u staan. In dat laatste geval worden de contracten overgenomen.

Waarom payroll offertes vergelijken?

Payroll bedrijven rekenen met de omrekenfactor. Deze factor vermenigvuldigd met het bruto uurloon, vormt het bedrag dat u per gewerkt uur betaalt. In deze factor zijn kosten voor werkgeversbelasting, verzuim, pensioen, administratie, verlof en werkgeversbelastingen inbegrepen. Daarnaast uiteraard een winstopslag. In de praktijk verschillen de kosten en winstopslag enorm. Payroll offertes vergelijken loont dus wel degelijk omdat enkele procenten verschil u duizenden euro’s kunnen besparen. Vul daarom direct uw gegevens in en ontvangt vrijblijvend 4 payroll offerts in uw e-mail.