Salarisadministratie uitbesteden

Een van de belangrijkste motieven voor ondernemers om gebruik te maken van payrolling, is dat zij de salarisadministratie volledig kunnen uitbesteden. Daarmee hoeven zij zich niet meer druk te maken of het allemaal goed geregeld is en blijven medewerkers beter gemotiveerd juist omdat het zo goed is geregeld. Maar kan kan je met payroll precies de salarisadministratie uitbesteden?

Met payroll de salarisadministratie uitbesteden

In principe werkt payroll eenvoudig. Medewerkers komen bij het payrollbedrijf in dienst en het payrollbedrijf zorgt voor de hele administratie en uitbetaling. De opdrachtgever stuurt de werknemers alleen nog maar inhoudelijk aan en declareert zijn uren bij het payrollbedrijf. Het payrollbedrijf zorgt dan dat de belastingen worden betaald en de opdrachtgever krijgt daarvan 1 factuur.

Geen aandacht meer naar personeelszaken

Het voordeel daarvan is dat je niets meer hoeft te regelen m.b.t. bijvoorbeeld de contracten, salarisstroken, belastingen, pensioenen, ziekteverzuim, vakantiedagen bijhouden, overwerkvergoedingen en ga zo maar door. Je bespaart daarmee een heleboel tijd en aandacht. Aandacht die beter aan de kerntaken van je bedrijf kunt besteden. Klik hier om offertes op te vragen.